Skip to content

Adrenalina la cote maxime!

SALT CU PARASUTA IN TANDEM

Parteneriat Zet Art & Skydive Transilvania

SALT CU PARAȘUTA ÎN TANDEM CLUJ!

Pachetul Zet Art Unic în Europa !

Salt în Tandem + Filmare Profesională cu două camere + Videoclip Profesional

Preț : 270 Euro / Curs Drop Zone + 400 lei cu Tva inclus

La fiecare salt în tandem, vei primi un videoclip profesional realizat la cele mai înalte standarde. Diferența este uriașă față de alte pachete cu filmare inclusă oferite de amatori. Toate filmările sunt realizate de un cameraman profesionist tv cu o cameră profesională de televiziune Sony, cu sistem de stabilizare a imaginii performant și un zoom puternic, care va filma punctual și precis toate etapele prin care vei trece (exceptând 40 de secunde care sunt filmate de o camera mică numită GoPro, montată pe casca unui parașutist), echiparea ta, instructajul, pregătirea și antrenamentul la sol și aeronavă, decolarea aeronavei din exterior, apoi zborul tău cu parașuta, care în alte pachete video nu există și care este o etapa importantă din videoclip, precum și aterizarea. Videoclipul îl vei primi în două zile lucrătoare. Alege înțelept! Banii oricum se duc!

Videoclipuri demonstrative :

Salt in Tandem + Filmare profesională cu două camere + Videoclip profesional
Salt cu parasuta in Cluj + Filmare profesională cu două camere + Videoclip profesional
Salt cu parasuta in Tandem Cluj + Filmare profesională cu două camere + Videoclip profesional

Saltul în tandem este, cu siguranță, cel mai curajos lucru pe care o să-l poți întreprinde vreodată! Doar așa poți experimenta 20 de minute de zbor cu avionul, căderea liberă, iar apoi zborul lin cu parașuta. Adrenalina va fi la cote maxime. Garantat!
Instructorii de tandem sunt foarte bine pregătiți, câștigători de mari competiții naționale și cu multe salturi la activ, unii chiar peste 3000.
Saltul în tandem se face cu o parașută specială și foarte sigură pentru două persoane. Aceasta are o voalură mare, ce permite un zbor foarte precis. Sacul parașutei dispune de două voaluri identice, dintre care una este rezerva pentru o siguranță deosebită. Ea mai este dotată cu un instrument de calcul al vitezei și al altitudinii și cu dispozitiv de autodeschidere, în caz că nu s-a efectuat la timpul util. Hamul pasagerului este atașat de hamul instructorului prin patru carabine care rezistă la o forță de o tonă fiecare. Echipamentul de zbor ți-l punem noi la dispoziție.
După o pregătire de 15 minute la sol, ești gata de îmbarcare în aeronavă. Vei sări de la 3000 de metri și vei experimenta 40 de secunde de cădere liberă, urmând apoi zborul cu parașuta pentru câteva minute. După deschiderea parașutei, poți pilota chiar și tu. Nu uita sa te bucuri de priveliștea absolut minunata a orizontului și a zonei de salt!

Distracție maximă!

Am urcat aseară videoclipul. Toți au spus că e genial realizat și au început să mă întrebe unde se poate face saltul în tandem. Acum doresc să încerc și un zbor cu avionul. Multumesc pentru tot! – Dr.Bogdan Buhaș

Szeretném megköszönni a videoklippet. Remek munkát végzet, nagyon szuper! Nagyon szépen köszönöm 🙂 – Linda Schuster Photography

Info:

Vârsta minimă pentru saltul cu parașuta este de 18 ani.
Interzis persoanelor cu epilepsie, însărcinate, sau cu grave probleme cardiace și de vedere.
Se acceptă doar persoane cu o stare de sănătate generală bună.
Greutate maximă admisă pasager este 100 kg.
Transportul pe locație se asigură de client sau se achită contravaloarea combustibilului.
Durata videoclipului poate fi între 3 și 10 minute aproximativ.
Prezența obligatorie cu cel puțin o ora înainte de salt pentru citirea și semnarea contractelor, instructaj de zbor/salt, măsuri de siguranță.
Cei care vor primi un salt cadou să fie inștiințați de această intenție și să fie apți și de acord cu cele scrise mai sus.
Zborul este dependent de meteo și de alți factori. A se rezerva suficient timp sau în totalitate în ziua respectivă pentru activitatea de zbor.